Mihajlović upozorila učesnike projekta "Koridor 10" da vode računa šta rade 1Foto: MGSI

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović zatražila je danas od investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova na deonici južnog kraka drumskog Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja da izvode radove u najvećem kvalitetu i da se pridržavaju rokova.

Razgovoru su prisustvovali direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak, predstavnici „Koridora Srbije“, koji su nadzor na toj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove – „Srbija autoput“ i „Ratko Mitrović“, piše u saopštenju.

Svi oni su potpredsednici Mihajlović izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku, kao i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra.

Mihajlović je, kako je navedeno, upozorila sve učesnike na tom projektu da vode računa šta rade, da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.

„Država je dala svu moguću podršku za realizaciju tog projekta, zaključen je i novi ugovor, i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog“, istakla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari