Na Zelenom bulevaru u Boru od danas Lidl 1Foto: Lidl

Simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Zelenom bulevaru 26a, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji.

Svečanim ceromonijama osim u Boru, istovremeno su otvorene i prodavnice u Beogradu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu.

Na policama Lidla potrošače je dočekao asortiman od 1.500 proizvoda, od čega je čak 350 domaće proizvodnje. Neki od Lidl brendova koji se od danas mogu kupiti u Srbiji su: Fin Carre u okviru koga se proizvodi i najprodavanija Lidlova mlečna čokolada, konditorski proizvodi Sonday, apetisani Alesto, hrana za bebe Lupilu, kozmetika Cien, kućna hemija W5 ali i drugi proizvodi čija se kontrola proizvodnje i kvaliteta odvija prema nemačkim standardima. U Lidlu najavljuju najpovoljniju potrošačku korpu u Srbiji, pozivajući potrošače da se sami uvere zašto je u njihovim objektima kupovina jednostavna, bolja i povoljnija. Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari