Nagradna igra Uzmi račun: Poslato više od 8,5 miliona koverata 1

Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2020“ do sada je pristiglo više od 8,5 miliona koverata sa fiskalnim računima, a slanje koverata za novo, sutrašnje izvlačenje, moguće je i danas, objavila je Vlada Srbije, kao organizator.

Kako je precizirano, drugo izvlačenje, u okviru drugog kruga nagradne igre, biće održano sutra s početkom u 17.55, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila „Fijat 500L“ i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a srećne dobitnike izvući će selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković.

Кao i u prethodnim izvlačenjima, pravo učešća imaju sve koverte poslate od početka prvog kruga.

Podseća se da u nagradnoj igri, koju Vlada Srbije organizuje uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju gradjani koji pošalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, s tim da fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Sve koverte koje budu ubačene danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za nagrade.

Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Pravo učešća imaju svi punoletni gradjani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Podseća se da se sve koverte redovno mešaju. Takodje, sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i konkurišu za nagrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari