Pri kraju radovi na izgradnji fiskulturne sale u Svilajncu 1Foto: Wikipedia

Radovi na izgradnji fiskulturne sale za potrebe Srednje škole „Svilajnac“ su pri kraju a predviđeni rok za završetak radova, čija je vrednost oko milion evra, je početak avgusta, saopšteno je danas iz opštine.

Predsedink opštine Svilajnac Predrag Milanović je prilikom obilaska radova rekao da će taj objekat, pored toga što će služiti za potrebe škole, moći da koriste i svi postojeći i novi sportski klubovi sa teritorije opštine Svilajnac.

Opština ulaže i u druge sportske objekte pa je tako u selu Dubnica završen sportski teren u okviru osnovne škole u ovom selu. Kompletno je rekonstruisan i asfaltiran teren za mali fudbal, rukomet i košarku, dodaje se.

Milanović je napomenuo da je u prethodnom periodu završena kompletna rekonstrukcija školske zgrade, crkva u selu i najavio da kreće priključenje domaćinstava na gradsku vodovodnu mrežu.

Nedavno je svim kategorijama fudbalskog kluba „Mladost“ iz Dublja uručena kompletna sportska oprema.

U ovom selu je otvorena i potpuno rekonstruisana mesna kancelarija sa salom koja je sada energetski efikasna sa novom krovnom konstrukcijom sa termo panelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari