Vrednost pala na milion evra 1Foto: urbancityradio.org

Klub Vojske Srbije, koji se nalazi u samom gradskom jezgru Požarevca, ponovo se našao na tržištu, o čemu smo vas već obavestili, ali ni ovoga puta nije pristigla nijedna ponuda za kupovinu ovog objekta čija je vrednost procenjena na 1.010.327 evra.

Inače, u master planu prodaje ministarstva odbrane, sa teritorije Braničevskog okruga, nalazi se 11 vojnih objekata. U planu je da se u Požarevcu proda šest vojnih objekata dok je u Petrovcu na Mlavi planirana prodaja pet objekata. Sa spiska za prodaju nepokretnosti bila je oglašena prodaja i skladišta „Ćirikovac“ ali ni tu nije bilo interesovanja. Pored ova dva objekta, na spisku se nalazi i kasarna „Sopot“ i vežbališta koje se nalazi u blizini.

U Petrovcu na Mlavi ministarstvo odbrane će oglasiti prodaju pet vojnih objekata koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Najveći objekat koji se nalazi u na spisku je kasarna „Jovan Šerbanović“ u Petrovcu na Mlavi. Na njenoj površini od 8,0981 hektara nalaze se 34 objekta. Za ovaj objekat je već bio raspisan oglas za prodaju, ali takođe nije bilo kupca. Pored kasarne nalazi se i vojno skladište u naselju Zabrđe i Klub Vojske Srbije u Petrovcu na Mlavi, vežbalište „Lipe“ kao i zemljište „Stara Kasarna“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari