Za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra prijavilo se 4.076.127 građana 1

Prijave za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra, završene su u ponoć, a do tog trenutka prijavilo se ukupno 4.076.127 građana, saopštilo je Ministarstvo finasija na svom Instagram profilu.

Kako su naveli, ukupan broj prijavljenih građana, uključujući i penzionere, primaoce socijalne pomoći i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija, koji su prijavljeni automatski, je 5.864.073.

– Ukupan broj isplaćenih do sada je 4.860.550, a svi ostali koji su se uspešno prijavili dobiće novac najkasnije do kraja naredne nedelje, kažu iz Ministarstva.

Podsećamo da svi koji do 31. maja prime bar jednu dozu vakcine protiv korona virusa, moći da se prijave za pomoć od 3.000 dinara od 1. do 15. juna, a novac će dobiti do 20. juna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Министарство финансија (@ministarstvo_finansija)

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra prijavilo se 4.076.127 građana”

 1. Ostali koji se nisu prijavili 1.5 miliona su glasaci, vaxeri, vaucerzi i verni iz ljubavi sekti i njihovim djavolim slugama

  • Ne, vec mladji od 18g. Opet je to vise nego sto nas zvanicno ima po Zavodu za statistiku.

   • Vlast je lazirala biracke spiskove, ali se nije setila da lazira spiskove za 30e?

  • Eto, niste u pravu. Moj muž i ja se nismo prijavili, a nismo ni glasači, nismo vakcinisani, žestoki smo protivnici ove vlasti, kao što smo bili i protiv prethodne i one pre nje. Jednostavno, nismo želeli da uzmemo nešto od nekoga koga preziremo, mada smo svesni da to nisu njegove/njihove pare već pare svuh nas, ali, ne, hvala.

  • 3,5 miliona jadnika u jednoj uništenoj i osramoćenoj zemlji. Živeli.

 2. Baš sam iznenadjen neznanjem onih koji napisane ove komentare.Svi zaboravljaju da se oko 1 700 000 penzionera ne prijavljuju,plus korisnici raznih pomoći,tako da se radi o preko šest miliona ljudi kojima će pomenuti iznos biti uplaćen.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.