Za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra prijavilo se 4.076.127 građana

Ostavite komentar


  1. Ostali koji se nisu prijavili 1.5 miliona su glasaci, vaxeri, vaucerzi i verni iz ljubavi sekti i njihovim djavolim slugama

    1. Ne, vec mladji od 18g. Opet je to vise nego sto nas zvanicno ima po Zavodu za statistiku.

      1. Vlast je lazirala biracke spiskove, ali se nije setila da lazira spiskove za 30e?

    2. Eto, niste u pravu. Moj muž i ja se nismo prijavili, a nismo ni glasači, nismo vakcinisani, žestoki smo protivnici ove vlasti, kao što smo bili i protiv prethodne i one pre nje. Jednostavno, nismo želeli da uzmemo nešto od nekoga koga preziremo, mada smo svesni da to nisu njegove/njihove pare već pare svuh nas, ali, ne, hvala.

    3. 3,5 miliona jadnika u jednoj uništenoj i osramoćenoj zemlji. Živeli.

  2. Baš sam iznenadjen neznanjem onih koji napisane ove komentare.Svi zaboravljaju da se oko 1 700 000 penzionera ne prijavljuju,plus korisnici raznih pomoći,tako da se radi o preko šest miliona ljudi kojima će pomenuti iznos biti uplaćen.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.