Pakao izvinjenja

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Izgleda da je ovaj sociolog i kolumnista pobrkao godinu posete Hirošimi. Sudeći po njegovim „visokoumnim“ tekstovima on bio u Hirošimi 1945. godine.

  2. Из недеље у недељу, једини задатак неких људи је да се баве дегредирањем аутора текстова, уједно не обраћајући пажњу на оно о чему он пише.

  3. @широко вам поље: a o čemu on to pa piše, majke ti. Ne bih da se shvati uvredljivo ali naš narod lepo kaže a Korni grupa opevala: „trla baba lan da joj prođe dan.

  4. Hvala vam za ovaj tekst. Pratila sam i posetu predsednika Obame i, šta je rekao, a šta je trebalo po nekima da kaže. Komentarisala sam sa mojim unukom, srednjoškolcem o toj poseti i o sadržaju njegovog govora. Mišljenja su nam različita. zato je ovaj tekst, na moje insistiranje, morao je da pročita.

  5. Veoma stroga i nepravedna kazna za unuka samo zato što vam se mišljenja ne slažu. Razume da ste mu udarili dvadeset pet po turu, ili da je morao da kleči na kukuruzima, ali kaznitgi ga čitanjem ovog teksta je krajnje surovo i nehumano.!

  6. Bravo za g-dina Kišjuhasa, bravo za ovu priču i za one koji je razumeju. U Srbiji, na žalost, odavno nema razumnih. Komentari na tekstove Kišjuhasa govore o bezumnosti jednog dela srpske javnosti. Potpuno bezumlje.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Greška je da se omikron označi kao laka bolest 7

Greška je da se omikron označi kao laka bolest

Iako je prošlo skoro dve godine od kada je postavljena prva dijagnoza kovida-19 u Evropi, ponovo se suočavamo sa eksplozijom novih slučajeva širom regiona Evrope, gde je samo u drugoj nedelji januara, zabeleženo je više od osam miliona novih slučajeva.

Naslovna strana

20. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.