Regulatorno telo Mitrovića i Marića

Ostavite komentar

  1. Odavno me nije nešto tako oraspoložilo, kao ovaj tekst, sa toliko tužbim činjenicama.

  2. Fenomenalno, da nije čista istina bilo bi i duhovito, ovako boli, baš boli što to moramo i da živimo svaki dan. Bravo, Dražo, hvala bogu ima vas (nas?) kojima još nije ispran mozak.

  3. Pojam UMETNICKI, redefinisan na Pinku, potice od glagola UMETNUTI a ne UMETI… maestralno!

  4. Hahaxaxaxaxaxaxax bravo Drazo kralju, care, legendo, gradonacelnice, nevidjeno, ali nevidjeno duhoviti coveku !!

  5. Ne pomenuste dres kod za jutarnji program.Predlog:Kako se obući za noćni izlazak na splavove,promocija u jutarnjem.Pink promoviše i modu za mlade.

  6. Pobogu Dražo pa zato ovo radiš , zašto sebi toliko dižeš lestvicu jer uvek posle tvoje nove kolumne kao što je slučaj i sa ovom pomislim da bolje nemože ali na moju sreću uvek me demantuješ sa još boljom.

  7. Moja familija u Tivtu stalno gleda Vučića, njima je on beskrajno smešan, ja onda bežim iz kuće jer neni je tužno!! Na njih ne utiče njegovo iživljavanje na Pinku i Hepiju, a u stvari utiče na ceo region…

  8. To što je (za mene) prof.dr Edin Adilović za viceve,to je Draža za kolumne. Obojica (vele)majstori za smijeh. Dražo da te zdravlje čuva još dugo,dugo.

  9. Bravo Dražo.Ništa lepše od duhovitog nadarenog za sva pisanja. Bravo još jednom.

Ostavite komentar

Dijalog

Tajne državnog duga 10

Tajne državnog duga

O javnom dugu se daju neke ocene koje ne odgovaraju pouzdanim podacima. Javni dug je zaduženje države i lokalnih samouprava, da bi pokrili deficite svojih budžeta.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.