Konačno, rat!

Ostavite komentar

 1. Vidojkovicu, ne kapiram da ne vidis da ljudi koje spominjes nisu Komunisti ili komunjare kako ih nazivas nego lazni komunisti za koje bi svako ko vise ceni jednakost od tradicije (definicija komuniste) da su lopovi i prevaranti koji se skrivaju iza nacije (nikako znak komunizma) i raznih drugih grupisanja.
  Molim te, razmisli malo…

 2. Zahvaljujuci drzavnickoj mudrosti i licnoj hrabrosti predsednika Vucica nece doci do rata. Obnazice se nasred mosta na Ibru i dostojanstveno uskliknuti: Proterajte mene!

 3. Sve je surova istina, zbog toga sam pre par dana i emigrirao sa porodicom…

 4. Samo da javim da je izvrsen atentat na bivseg japanskog premijera Shinzo Abea.

 5. E srbi ko bi vam udovoljio , da budete to što mislite da jeste ne možete i ne znate sami a dobronamerne odbijate…nema vam pomoći , sve vidite i opet isto radite…

 6. Potpuno i žalosno tačno. Tako je to kada je istorija zasnovana na mitovima, lažima i viđenjima slepog pesnika. Ne ponovilo se ali se izgleda nema kud, kao magnet vuku srpski narod u propast. Ne može se mimo sveta, Rusija može mimo sveta jer ima apokaliptičnu pretnju a čime mi to pretimo? Ruskim bazama u Srbiji? Nemaju Rusi para ni svoje baze da održavaju a ne u Srbiji. Nije čak ni pitanje sile već zdravog razuma. Ne možeš ugnjetavati Albance skoro čitav vek i očekivati lojalnost Srbiji. Prvi balkanski rat, srpskoj eliti treba izlaz na more, osvaja se Albanija uz stravične zločine prema albanskom narodu. Sva sreća da pomenuta „elita“ nije odlučila da na more izađe prekio Norveške. Iz ovoga normalni narodi izvuku zaključak da država može biti onolika koliko je naroda, država ne može biti mitska tvorevina, nema naroda koji želi da bude pokoren a pogotovo ne vidim da bi iko od susednih naroda želeo da ima bilo šta zajedničko sa Srbima i Srbijom. Dalje insistiranje na svemu ovome opisanom u Markovom tekstu nas direktno vodi u ambis i to polako, neprimetno.

 7. Mare, lepi moj, ti baš umeš da ga „začiniš“ i „fino podesiś“ i slikovito opišeš ono o čemu malobrojni preostali pristojni svet misli i diskutuje. Ovo ti je jedan od boljih. Sve najbolje.

 8. Nisam bas razumela kakve veze imaju “ komunjare“ sa propascu ove zemlje,koju smo sami unistili?Nekada u vreme „komunjara“ vojska je zaista postojala i postovali su je u svetu jer je bila mocna,kao i drzava,koju je cuvala.

 9. Marko, oženi me! (kad si ti, u ime bilo kog „red bi bilo“… jednako kao i „nije red da..“ pet para davao, prezireš formalizam…bigamista, pa šta…ne treba mi papir, nego Vidojković Marko – muškarac mojih snova) je

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

30. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.