Trijumfalna kapija

Ostavite komentar

  1. Zahvaljujući nekim dobrim i veoma vrednim ljudima i donacijama velikog broja gradjana i Beograd vrlo uskoro dobija autobus za beskućnike.

  2. Odličan tekst, ali se bojim da se Čotriću i družini neće dopasti, oni su vojnici i zanimaju ih samo ratovi, u kojima učestvuju neki drugi.

  3. Vuk Drašković je verovatno potomak onog hercegovca koji se pod konspirativnim imenom Ahil uvukao pod rep trojanskom konju da bi Troju spalio iznutra. Odnosno da bi nam na mala vrata uveo monarhiju u kojoj bi faktički monarh bio on. Zato on predlaže nešto u duhu aktelne vlasti. Pod motom: Monumentalno volim te monumentalno.

Ostavite komentar

Dijalog

aleksandar šapić foto Miroslav Dragojević

SNS poručio Šapiću – naš si, ali kao da nisi

Možda svesno, možda i nesvesno, deo opozicije koji je tražio razrešenje gradonačelnika Aleksandra Šapića učinio je Šapića, bar naizgled, nešto jačim nego što on zaista i jeste. Do nezainteresovanog dela javnosti došla je verovatno samo vest da opozicija nije uspela da ga smeni.

Naslovna strana

1. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.