Mićo, SANU te čeka

Ostavite komentar

  1. …Prvo d se javi Nacionalnoj sluzbi zaposljavanja…!! Procedura je procedura, propis je propis,zakon je zakon…Kroz blato do zvezda.

  2. Dajte Srbinu samo prase i biće zadovoljan.Na ražnju.Sve ostalo nije bitno.Ništa strašno,ako je direktor BIA-e keramičar.Zašto direktor EPS-a ne bi imao pečenjaru?

  3. Mićko, kada utegne u EPS-u, treba da se odmori od tekućeg direktorskog posla, i da se prihvati onog starog, dok ne prođe Božič … jer, kada ga Mićko utegne, mislim prase na ražanj, ima sve da puca … ma ne, nisam mislila na rumunski scenario nego na praseći repići, papke, rebarca, uši….. A posle Božića idemo na ministrarsku fotelju. Mićko IN, Mihajlovićka OUT.

  4. Probajte autora teksta da zaposlite u SANU.Baš mu dobro idu ove kolumne.Talentovan neki mladić

  5. Slazem se, gresni Mica nije kriv, on je samo zeleo da bude gradonacelnik Obrenovca, kriv je Cucko koji je “prepoznao” SBS -ov evroatlantski kapacitet i u dogovorimu sa “Slinom” preleteo u vladajucu koaliciju, tako da je gresni Mica uzasnut, morao glumatati da vodi EPS. Epilog sada vide i laici, naravno ako ne citaju Informer i ne gledaju Pink.

  6. I Mićin prethodnik je bio čovek „svetske klase“. Završio je „velike svetski poznate“ škole kao Brnaba. Regrutovan je zajedno sa njom, Malim, Vučićem da dokusure Srbiju. A za to nije potrebna škola. Samo poslušnost!

  7. Mica je ucinio sve sto se od njega trazilo, kao i Zorule, kao Brnjabicka. Zatajio je samo Tent, blato i mulj. Ali tu su mladi Avovci, sunca nase nuklearne eksplozije Srbije, zlatnog i litijumskog doba. Kamenoga.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. jun 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.