Laža – em šarena, em paprena

Placebo efekat tvrdo je dokazan: pacijentova vera u tretman donosi stvaran boljitak. U detinjstvu, mamin poljubac bolnog mesta odmah mi je ublažavao bol
Dežurna cepidlaka

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Hvala vam za ovaj tekst ! Kad sam videla da postoji i Zepter hotel, ,potrebno mi je više od jednog poljupca .

    1. Koliko kretena ovom zemljom hodi, svako danas ima pravo da deli svoje komentare na pisanje metuzalema koji kritikuju tudji uspeh.

  2. Ocigledno je da niste koristi nikad bioptron ili da ne mozete da ga priustite pa pisete ovakav tekst, sto je ponizavajuce za jednog akademika. Verovatno Vam je konkurencija pa Vam platio neko da pisete i blatite konkureniciju, koja je neprevazidjena sada zbog hiperpolarizovane svetlost

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Naslovna strana

3. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.