UŽAS

Združenim snagama Saobraćajne i Komunalne policije, BIA, VBA, Kobri, SAJ, PKB, BITEF, Gradskog sanitarnog inspektorata i Gudača Svetog Đorđa, kojima je komandovao dr Nebojša iz Beograda, sprečen je monstruozni plan tajkunsko-fašističko-sadističkih terorističkih bandi i osujećen stravični atentat na Pionirski park u Beogradu.

Posle danonoćnog koordiniranog traganja sa zaleganjem i opkoljavanjem, pronađene su dve putne torbe kojima je odmah određeno 48-časovno zadržavanje. Intenzivnom kriminalističkom obradom ustanovljeno je da inkrimisane torbe sadrže: 2 (dva) para gaća, šlofjanku komada jedan, majicu bez ijednog rukava, polovni džemper, 2 (dva) para čarapa višekratno korišćenih, kilo šljiva madžarki i 8 (osam) čepića za šuljeve.

Najzaslužniji za ovaj veliki uspeh naših bezbednosnih snaga odlikovani su i vanredno unapređeni, a dr Nebojša iz Beograda je dobio i stilsku komodu „Fantazija“ (donacija Vulinove tetke) za svoju novu kuću.

NAŠ NOLE

Zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpski teniser Novak Đoković, pobedom u finalu nad Rodžerom Federerom, osvojio je prvo mesto na turniru u Sinsinatiju i tako postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve turnire masters serije 1000.

Ovim je Novak Đoković stekao pravo da povrati titulu „Naš Nole“.

IVANJICA

Zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, juče je u Ivanjici počela sa radom 9. obnovljena Nušićijada pod sloganom „Ko tebe nadom ti njega Vučićijadom“.

RAZGLEDNICA

„Javljam se sa Kopaonika gde, zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, letujem u kobajagi ugostiteljskom objektu a ustvari vekovnom ognjištu na Pančićevom vrhu odakle osmatram srpske dušmane na samo 800 metara od linije predviđene za istorijsko razgraničenje. Mnogo toplih pozdrava sa našeg plavog Kopaonika šalje vam Z“.

PITALICA

Novi generalni direktor Javnog servisa RTS biće:

– Osoba A (Vladimir Đukanović)

– Osoba B (Predrag Sarapa)

– Osoba C (Nebojša Krstić)

Svoje tačne odgovore šaljite na adresu: Patriotski kamp, Zlatibor.