Ova poplava koju nam je ostavila bivša vlast, „to je najveća katastrofa koja je Srbiju pogodila ikad!“ (maj 2014)

„Pre kraja mandata ove vlade svi penzioneri imaće veće penzije nego što su ikad imali.“ Ovo vam kažem prvi put u istoriji a i opet ću. (maj 2015)

„Srbija je sada, u celoj savremenoj istoriji, najpoštovanija u Evropi i svetu!“ Zahvaljujući Tomislavu Nikoliću sa suprugom. On diplomirani master, ona počasni član ULUS-a. (decembar 2014)

„Što se pravite blesavi kad svi znate ko je najveći narko-diler u Srbiji ikad. Što niko ne sme da pomene njegovo ime?“ Evo ja ću! Ja, najhrabriji, najodlučniji, najvredniji, đak generacije, najbolji student, najveći navijač Novaka Đokovića, ja ću da izgovorim to ime: Kosmajac!“ (jun 2014)

„Srbija u prvih 40 dana ove godine nema deficit. Prvi put u istoriji!“ Uf, ko 40-dnevni parastos, bože me prosti. (februar 2015)

„Prvi put u istoriji imamo suficit u trgovini sa Hrvatskom!“ I imamo kajmak! I ajvar! I naš je veći! (novembar 2016)

„Plate i penzije biće veće nego ikad!“

(maj 2017)

Kad?

„Plate i penzije biće veće nego ikad!“

(septembar 2017)

Kad?

„Plate i penzije biće veće nego ikad!“ (jul 2018)

Kad?

Uskoro, jebem te gluva!

„Na beogradskim izborima osvojili smo 45 posto glasova, što je najbolji rezultat ikad koji je SNS osvojila u prestonici!“ Vesiću, k nozi! (mart 2018)

„Biti s Putinom na čelu Besmrtnog puka najveća je moguća počast za Srbiju.“

Lazanski, k Moskvi! (maj 2018)

„Ja kao predsednik države izabran uz najveću podršku u savremenoj srpskoj istoriji imam pravo i obavezu da ukažem narodu na katastrofalne posledice činjenice da mi nemamo decu i da nemamo budućnost.“ Da smo prdnuli u čabar. (mart 2018)

„Ovo je najveći pritisak Zapada ikad!“ Ne pomerio se s mesta ako lažem. (april 2018)

„Osim toga, pred nama je najteži kompromis ikad u istoriji!“ A i inače. (jun 2018)

„Eto, sad se vidi šta je sve učinila bivša vlast, ta licemerna žuta banda, svi ti lopovi, secikese, hulje, hohštapleri, vucibatine, gadovi, mafijaši, neradnici, prevaranti i barabe, sav taj ološ i kompletni idioti.“

(jul 2018)

Ćeraće on još ovako…