Novi spektakularni koncert planetarne zvezde Andrea Bočelija 22. jula, najavio Belgrade Rover Fest na 1Foto: Promo/Belgrade Rover Fest

Posle spektakularnog nastupa sa 200 muzičara koji je Andrea Bočeli održao u Areni 10. maja 2013, legendarni tenor održaće koncert pred beoghradskom publikom u ambijentu, na sceni na platou Geozavoda na obali Save, koja se podiže specijalno za bnjegov nastup

 

Posle spektakularnog koncerta sa 200 izvođača, koji je Andrea Bočeli održao u Areni 10. maja 2013, kada je nastupao sa sopranom Paolom Sanđinetijem, ženskim kvartetom DIV4S, gitarskim duom CARisMA, horom „Obilić“, orkestrom „Camerata Serbica“ i slavnim dirigentom Marcelom Rotom, legendarni tenor ponovo nastupa u Beogradu.

Novi Bočelijev muzički spektakl zakazan je 22. jula, najavio je organizator ovog događaja Belgrade Rover Fest, u ambijentu, na sceni na platou Geozavoda na obali Save, koja se podiže specijalno za nastup jednog od najpopularnijih maestra današnjice.

Vest o njegovom gostovanju u Beogradu stigla je i u brojne regionalne i neke svetske medije, i to će biti jedan od prvih koncerata planetarne muzilke zvezde posle nastupa na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari