Aja Jung: Niko u svetu posle izolacije nije ponudio stadion

Osnivačica i direktorka Beogradskog festivala igre, o nastavku festivala i novim rešenjima za scenske umetnosti u vreme pandemije

Ostavite komentar


  1. idetecna posao letecim automobilom ili metroom? Presedate na Prokopu? Brzim prugama do Budimpeste za 1 sat? Kako spavate?

  2. Ko je ova zena, sta je ona po zanimanju kada medju balerinama nisam cuo da je balerina, niti medju umetnicima da je ona ikakav umetnik.Ali svejedno ne izlazi iz medija i dobro finansiranih projekata. Mora da je clan partije ?

      1. Hvala na pitanju draga Majo, bivsi sam vozac GSP-a, penzioner sa Dorcola. Nikada za 72 godine clan ni jedne partije. Prezirem politiku i politicare.

        1. Vredno čitate! Da, kreativne industrije su važna industrija… Ali o tome ne treba ubeđivati presretače koji su skoro sišli sa grane.

  3. Pravo ime Adriana Krtolica…
    Od 2018. odbornica u Skupštini grada Beograda…
    Nestranačka ličnost…
    Šio mi ga Đura

  4. Jedna od tipičnih SNS prodavačica magle. Niti je balerina niti glumica, a prodaje se za to i na račun lažnog predstavljanja i vernosti svojoj partiji pravi ime u kulturi

  5. Evo upravo Rimska opera sa svojim baletom imala IMPRESIVNU premijeru u Rimu na muziku Vivaldija na otvorenon i to na antičkom hipodromu… Što je više od stadiona. Ogromna scena i odlično savladan prostor ćak i u „kamernim“ deonicama. Treba imati ideje a koje Aja Jung nema več se bavi reciklažom ideja bal. umetnika druge lige…i to ovde plasira kao otkrovenje.

  6. Gospodja ili gospodjica…prodavacica magle,…kao i njen idol-vizionar zahvaljujuci kome imamo puteve,stadione,zeleznicke i autobuske stanice,Beograd pod vodom…itd

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.