Artan Lili, Koi Koi na CON konferenciji u Novom Sadu 1foto: Con konferencija Promo

U Novom Sadu u SKCNS Fabrika 17. i 18. decembra, u omladinskom centru Opens i u klubu Tunel, biće održana dvodnevna konferencija i prateći muzički programi u okviru platforme CON.

CON je konferencija koja kreira veze među kreativcima iz raznih oblasti i povezuje najrelevantnije aktere regiona sa ciljem razmene ideja i iskustava iz prakse.

U okviru muzičkog programa CON-a nastupiće: Artan Lili, Koi Koi, Bolesna Štenad, Tapan, i mnogi drugi.

Artan Lili, Koi Koi na CON konferenciji u Novom Sadu 2
foto: Con konferencija

U programu konferencije namenjenom profesionalcima koji rade u domenu kreativnih industrija iz: Srbije, Mađarske, Hrvatske, Nemačke, i drugih zemalja, publika će imati prilike da sluša predavanja i razgovore regionalnih i evropski lidera poput: Holgera Jan Schmidta generalnog sekretara evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“, najvećeg udruženja evropskih festivala popularne muzike, koje broji više od 100 članova iz 25 zemalja, Sare Gigante menadžerke Charm Music-a, zatim Márka Bóne menadžera iz Budimpešte, jednog od producenata Balaton Sound-a, VOLT festivala I Sziget-a, Andrasa Bertu, direktora marketinga u House of Music I International Ticketing Director Exit Festivala, Zorana Vulovića osnivača Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu, Zlatane Pavlović, CEO Lovefest-a, Vlade Janjića, ikone srpskog klabinga i osnivača renomiranog festivala Apgrade, Maje Cvetković iz benda E-Play, Branke Glavonjić, urednice kultne emisije Bunt, Predraga Ivanovića CEO-a agencije Odličan hrčak, CEO-a i programskog menadžera Elektropionir kluba i Anti Shop-a, menadžera i bukera proslavljenih bendova kao što su Obojeni program, Partibrejkersi, Kanda Kodža i Nebojša, Zoster.

Lista učesnika konferencije nije konačna i biće uskoro kompletirana i objavljena.

CON je deo međunarodnog projekta Rivers to Communities (R2C) koji zajedno organizuju Cinema City i Kultura Nova iz Srbije i Pro Progresione, DDTG i Grand Café iz Mađarske u okviru programa Intereg IPA CBC Srbija – Mađarska. R2C povezuje dve države, veliki broj naroda i kultura sa ciljem boljeg razumevanja i mekše granice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.