PLAY – nakon nekoliko koncerata održanih u gradovima Srbije, nastupa večeras od 22 sata u beogradskoj Akademiji. DJ podršku na večerašnjem nastupu pružiće Matja (Solution). Cena karte je 400 dinara. E-Play su u decembru 2006. realizovali treći video spot sa albuma „Crime“ (PGP RTS), za pesmu „Goocha“, koji je sastavljen od kadrova sa beogradskog koncerta održanog u Domu omladine (24.

PLAY – nakon nekoliko koncerata održanih u gradovima Srbije, nastupa večeras od 22 sata u beogradskoj Akademiji. DJ podršku na večerašnjem nastupu pružiće Matja (Solution). Cena karte je 400 dinara. E-Play su u decembru 2006. realizovali treći video spot sa albuma „Crime“ (PGP RTS), za pesmu „Goocha“, koji je sastavljen od kadrova sa beogradskog koncerta održanog u Domu omladine (24. marta 2006). Nakon beogradskog koncerta, bend će nastaviti sa koncertnom promocijom po Srbiji.
LEE MAN – nastupa večeras od 22 sata u novosadskom Route 66. Cena karte je 200 dinara. Nakon intenzivnog rada na promovisanju albuma „Limanija“, koji je krajem novembra 2006. izdao PGP RTS, Lee Man započinje koncertnu promociju u Novom Sadu. Solo nastup sa bendom podsetiće poklonike ove vrste muzike na stare hitove, ali i upoznati slušaoce sa novim pesmama, od kojih su neke već hitovi. Lee Man najavljuje veliku zabavu i takmičenje u sviranju vazdušne gitare.
INDIE-GO! – veče alternativne gitarske i indie-pop muzike, svakog petka u beogradskom Klubu Ana 4 pištolja, od 22 do ranih jutarnjih sati. Dexter & Malisha vode kroz ushićenja stare i nove indie-pop muzike i srodnih muzičkih pojava… Ulaznice koštaju 50 dinara (pre ponoći su besplatne), Happy Hour je do 23.45h.
MASTERTRAXX RECORDS PROMO PARTY – u Klubu Planet BIGZ, večeras od 21 sat: Concrete DJ’a (Mastertraxx / Hardsignal / Blackoutaudio // Srbija)
METAL SOUND – Mini Fest, večeras od 21 sat u Klubu beogradskog Doma omladine. Nastupaju Space Eater, Moondive, Aeternia, Nightfall, Nexus.
DIZZY’S – beogradki klub, u okviru Buka bara, foaje Pozorišta „Boško Buha“, večeras od 22 sata: Trio Nenada Petrovića.
ENDI VORHOL I STRATEGIJA POPA – u ciklusu „Majstori režije“, večeras od 18.30 sati u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda. Gost Goran Gocić, publicista i filmski kritičar + projekcija filma „The Chelsea Girls“ (1967), engleski titlovi.
FILMSKA PROJEKCIJA – u novom ciklusu „Biografije“ Peđine filmske škole (petkom) u novosadskoj ART klinici, večeras od 20 sati: „Život u slikama/Stanley Kubrick: A Life in Pictures“ Jana Harlana (2001).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari