Besplatna projekcija filma "Soof" 1Foto: Ride in cinema

Novosadska biciklistička inicijativa u saradnji sa ambasadom Holandije i Opensom organizuje na otvorenom besplatnu projekciju filma “Soof” rediteljke Antoanete Beumer u četvrtak 26. jula u 21h na stepeništu Spensa.

Novosadska biciklistička inicijativa Novosađanima i Novosađankama priređuje otvoreni bioskop na biciklima u ride in konceptu, dok je ambasada Holandije obezbedila film “Soof”, kao i prevod. Film prikazuje život žene s imenom Soof koja uskoro puni 40 godina i ima sve što je ikada želela – troje dece, mali privatan biznis, pažljivog muža Kaspera i udoban dom. Sve je sjajno, dok se ne zapita da li je dostigla vrhunac života ili postoji još nešto?

Besplatna projekcija filma "Soof" 2
Foto: Ride in cinema

Redari Novosadske biciklističke inicijative će čuvati bicikla, tako da građani slobodno mogu da dođu na svojim dvotočkašima. Uz to, najbolje je da osim grickalica i pića građani ponesu i sedalice, jer će im biti udobnije i toplije.

Projekcija je besplatna i aplikacije za vremensku prognozu kažu da neće biti padavina. Međutim, ukoliko bude previše hladno ili kišno, projekcija će biti odložena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari