Biković: Podržao sam inicijativu o Lečiću, ne stavljam se u poziciju sudije 1Foto: FoNet TV

Miloš Biković na svom tviteru profilu objavio je da je jedan od glumaca koji su potpisali peticiju da Branislav Lečić bude izuzet iz predstojećih igranja predstave „Kad su cvetale tikve“ u Beogradskom dramskom pozorištu.

“Izuzetno poštujem pretpostavku nevinosti i to je nešto što ću uvek braniti i za šta ću se uvek zalagati. Ne učestvujem u lovu ne veštice i ne stavljam se u poziciju sudije”, rekao je Biković, prenosi N1.

Kako navode, Biković je istakao da su javnost, a samim tim i ansambl Beogradskog dramskog pozorišta, uznemireni zbog tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je Lečić silovao.

“Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam incijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelan situacija zvanično ne razreši”, napisao je Biković u svojoj objavi na Tviteru.

Glumac Branislav Lečić saslušavan je u policiji više od sedam sati povodom optužbe koleginice Danijele Štajnfed da ju je pre devet godina silovao. On je prošao poligraf, a detektoru laži se podvrgao na sopstveni zahtev.

Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je ranije da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić zbog aktualne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Biković: Podržao sam inicijativu o Lečiću, ne stavljam se u poziciju sudije”

  1. Mali, prikoci malo, mnogo se zaleces.Nemas ti iskustva sa svetskim mesetarima.Pazi da I ti ne postanes zrtva.tog drustva kome ne pripadas.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.