Bočelijev koncert pod vedrim nebom Beograda: Italijanski tenor nastupao pred 3.500 gledalaca

Ostavite komentar


  1. Nikako da shvatimo,da smo mi iz unutrasnjosti ne bitni.BEOGRAD JE SRBIJA.

  2. Ne objavljujete ono sto vam ne odgovara…i vi mi se borite za slobodu štampe.

  3. @ST
    Pa pozovite Bocelija u „unutrasnjost“ da vam peva. Niko vam nije branio da dodjete na koncert u Bgd.

  4. htedoh da idem na koncert Bočelija koji je održan juče. Pogledam – najjeftinija karta 12000 pa sledeća 24 hiljade pa 36 hiljada..
    neko preživi u Srbiji ceo mesec sa toliko para, zbog svih tih ljudi u Srbiji osećao bih se loše i bahato da sam dao 12 hiljada za kartu…biće svakako na Yutubu…pre par godina sam u Beču išao na koncert u Opera house njihovog čuvenog simfonijskog orkestra i platio dve karte 80 evra…drugom prilikom isto toliko tj 40 evra za jednu kartu.
    Ovaj koncert je organizovan za vučićevu novu elitu…ionako se može reći da je skoro svima karte platila država i partija ( ako ti dozvoli da kradeš od države)…i kao šlag na tortu – Bočelija odlikuje AV …ej Srbijo ko li mi te ote

  5. Pa zar politika mora da se mesa u sve pa I u kulturu, aman dosta vise,vi koji sve zivo kritikujete potrudite se da ne mesate „babe I zabe“.

  6. Pa sto mi ne objavite komentar nikog nisam vredjala pisala sam onako kako stvari stoje a ako to vama ne odgovara ja se izvinjavam redakciji koja je ocigledno izabrala stranu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.