Čast Srba u ratu branile su žene

* Ono što me čini sigurnom u sebe jeste to da na obe strane nerviram slične ili sasvim iste tipove * Ja nezgodno podsećam na doba mnogih muva i na često menjanje podrepnih pozicija
Svetlana Slapšak, književnica i aktivistkinja, govori za Danas o svom romanu "Ravnoteža", ratnim devedesetim, Dobrici Ćosiću...

Ostavite komentar


  1. Pravo je osvezenje da se vidi da ima jos ljudi koji su redovno diplomirali, magistrirali i doktorirali na Univerzitetu u Beogradu jer novokomponovani nam oduzese svaku nadu ne samo privatnim brzopoteznim fakultetima nego i laznim diplomama, magistraturama pa cak i doktoratima. No videcemo koliko vredi BU posle ukidanja rektora Bumbasirevica sramne odluke nekakve Eticke komisije FON-a u kojoj sedese 2 studenta ali i prof.dr.Bulajic, o navodnom doktoratu Malog!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.