Da li će slavni glumac ponovo zaigrati kod Kristofera Nolana na filmu? Al Paćino ubeđen da je reditelj ljut na njega 1Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon debitovanja sa neo-noar krimi trilerom Following 1998. godine, Kristofer Nolan je postao jedan od najvećih filmskih stvaralaca na sceni, sa radom koji obuhvata sve od psiholoških trilera do superherojskih blokbastera.

Kako piše Index.hr, radio je sa najvećim i najboljim – Leonardom Dikapriom, Kristijanom Bejlom, Eliotom Pejdžom, Silijanom Marfijem i Majklom Kejnom … Da pomenemo samo neke od njih.

Međutim, postoji jedan glumac kojeg verovatno više nećemo videti u Nolanovim filmovima.

Al Paćino je sarađivao sa Kristoferom Nolanom 2002. na snimanju njegovog čuvenog filma Insomnia, koja prati detektiva za ubistva iz Los Anđelesa koji istražuje ubistvo tinejdžerke istovremeno pokušavajući da prikrije sopstveni zločin.

Al Paćino se od tada nije pojavio ni u jednom projektu slavnog reditelja, a 2014. Al Paćino je za The Telegraph otkrio da sumnja u razlog za to.

„Dugo mi nije nudio film, a znate zašto? Reći ću vam. Tražio je od mene da glumim u jednom filmu i nisam to uradio“, rekao je Al Paćino.

Slavni glumac nije želeo da otkrije koji mu je film ponuđen, ali je dodao: „Mislim da ga je to razbesnelo, ali i sam sam bio drzak“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari