Danica Maksimović: Imaćemo vremena za kafiće ako sačuvamo svoje zdravlje (VIDEO) 1Foto: Printscreen/Youtube/ Dejan Jelača 30 minuta

Glumica Danica Maksimović je u kratkoj video poruci građane pozvala da budu odgovorni prema svom zdravlju jer ćemo tako sačuvati zdravlje naših najmilijih.

– Svi moramo da budemo svesni da ova pošast koja nas je zadesila nije nimalo naivna i da moramo da ostanemo kod svojih kuća. Treba da budemo solidarni i odgovorni, i da imamo svest o tome da pomažemo onima koji su u prvim redovima, a to su medicinari. sestre, bolničko osoblje. Ako smo odgovorni prema sebi i svom zdravlju, tako ćemo sačuvati i živote naše dece, bližnjih i starijih. Zato vas molim, ostanite kod svojih kuća.

Glumica je navela i da će biti vremena za sve na šta smo navikli, ali da do tada treba da čuvamo svoje zdravlje.

– Imamo sećanja na ono što smo radili i ono što nam je lepo. Imaćemo vremena za kafiće, restorane, za druženja- ako sačuvamo svoje zdravlje. Verujte mi da u kući možete da radite šta god hoćete. Evo ja sam opuštena u trenerci, imam svoje biljke, svog psa, kuvam, čitam knjige koje do sada nisam jer je poezija lek za dušu. Naravno da možete i da pevate i smišljate razne dosetke.

Danica Maksimović pozvala je na najviši nivo odgovornosti jer je to jedini način da se ova situacija što pre smiri.

– Samo tako ćemo sačuvati sebe i prebroditi sve. I sve ono što znamo o ovome što smo čuli moramo dići na najviši nivo odgovornosti. Verujte mi da će nas to spasiti. Samo pozitivno, možete se i družiti preko telefona. Ljubim vas i volim, zaključila je Maksimović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari