Devet novih serijaFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

 

Ne treba nam puno razloga da najavimo nove serije, naročito pred jesen, a ovog puta ima čak devet novih serija na koje vredi obratiti pažnju.

Na jesen nema ništa lepše nego da se ušuškate kod kuće i pogledate neku seriju, a striming platforme ne posustaju, pa je Index.hr najavio devet novih serija koje stižu narednih meseci.

Devet novih serija za svačiji ukus

The Changeling

Ovu seriju prema istoimenoj knjizi Viktora Lavala nazivaju bajkom za odrasle. Istovremeno je horor, priča o roditeljstvu i prikaz života u Njujorku kakav ne poznajemo.

U glavnoj ulozi je Lakit Stenfild, a na Apple TV+ stiže 8. septembra.

American Horror Story: Delicate

U 12. sezoni antologijske franšize American Horror Story glume Ema Roberts, Kim Kardašijan i Kara Delevinj.

Radnja prati glumicu Anu Viktoriju Alkot (Roberts), koja pokušava da dobije dete, a serija stiže 10. septembra na Hulu.

Wilderness

U glavnim ulogama jedne od devet novih serija su Džena Kolman, Oliver Džekson-Koen, Ešli Benson i Erik Balfur.

Ova serija prati Liv (Kolman) i Vila (Džekson-Koen), par koji ide na putovanje – ali dok Vil to koristi kako bi se iskupio za svoju aferu, Liv mu se želi osvetiti.

Serija stiže 15. septembra na Amazon Prime.

Gen V

Spinof satirične serije o superjunacima The Boys prati ekipu odraslih superjunaka na Univerzitetu Godolkin School of Crimefighter.

Glavne uloge tumače Džez Sinkler, Čens Perdomo, Patrik Švarceneger i Džensen Ekls. Serija stiže 29. septembra na Amazon Prime.

The Fall of the House of Usher

Gotička horor serija Majka Flanagana zasnovana je na knjigama Edgara Alana Poa.

Radi se o izvršnom direktoru korumpirane farmaceutske kompanije koji mora da se suoči sa svojom upitnom prošlošću kada mu deca počnu umirati na misteriozne i brutalne načine.

Glume Raul Koli, Karla Guđino, Zek Gilford i Mark Hamil, a serija stiže 12. oktobra na Netflix.

Lessons in Chemistry

Smeštena u rane 1950-e, priča prati Elizabet Zot (Bri Larson), čiji se san da postane naučnica sruši kad dobije otkaz u laboratoriji.

Okreće se karijeri voditeljke kulinarske emisije i namerava da nauči domaćice više od samih recepata. Serija stiže 13. oktobra na Apple TV+.

The Buccaneers

Devet novih serija uz koje bi jesen mogla lakše da vam prođe 1
Foto: Apple TV+ / Planet / Profimedia

Ova drama s Kristinom Hendriks i Kristen Froset u glavnim ulogama prati mlade Amerikanke u Londonu 1870-ih koje traže muževe, a inspirisana je nedovršenim romanom Edit Vorton.

Stiže 8. novembra na AppleTV+.

A Murder At the End of the World

https://www.youtube.com/watch?v=AnPl4PuNb5U

Reč je o misterioznoj seriji koju su zajedno kreirali Brit Marling i Zal Batmanglij i u kojoj glume Ema Korin i Klajv Oven.

Glavni likovi su uhvaćeni u ubistvu u ekskluzivnom skloništu kojim upravlja milijarder. Serija stiže 14. novembra na Hulu.

Obliterated

Ova akciona drama kreatora serije Cobra Kai prati elitni tim koji sprečava smrtonosnu terorističku mrežu da digne Las Vegas u vazduh.

Nakon što su proslavili svoju završenu misiju uz drogu i alkohol, otkrivaju da je bomba koju su neutraliziovali bila lažna – i sada moraju spasiti stvar dok su pijani.

Serija stiže 30. novembra na Netflix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari