NetflixFoto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kao i svakog meseca, Netflix i u septembar ulazi žustro i sprema brojne filmove i serije koje ćemo moći da pogledamo.

Netflix se pobrinuo da i jesen dobro počne, tako da i u septembru stižu odlični filmovi i serije, a ovo je nekoliko koje je izdvojio Index.hr.

Netflix Serije

Top Boy, treća sezona

Već početkom meseca, 3. septembra, stiže treća sezona serije Top Boy. Dušejn, Sali i ostatak ekipe Summerhouse vraćaju se u poslednjoj sezoni serije.

Ova kriminalistička britanska drama prati moćne dilere droge dok nastavljaju svoju poteru za novcem i moći. Triler za treću sezonu nagoveštava obilje dramatičnih situacija.

Virgin River, peta sezona

Isto 3. septembra stiže i prvi deo pete sezone serije Virgin River.

„Mel se prilagođava drugačijem ritmu života, Džek radi na razvoju svog posla, a grad se suočava s novim pretnjama dok tajne počinju da izlaze na površinu“, glasi opis nove sezone.

Sex Education, četvrta sezona

Mnogima omiljena tinejdžerska serija dobija svoj završetak četvrtom sezonom koja izlazi 21. septembra.

„Nakon zatvaranja poglavlja u srednjoj školi Murdejl Otis i Erik se sada suočavaju s novim izazovom: prvim danom na Kavendiš Sikst Form koledžu. Otis je nervozan zbog otvaranja svoje nove klinike, dok se Erik nada da više neće biti luzeri. No Kavendiš je kulturni šok za sve studente Murdejla – mislili su da su progresivni, ali ovaj koledž je drugi nivo.

U SAD-u Mejv živi svoj san na prestižnom univerzitetu Volas, gde je podučava kultni pisac Tomas Moloj. Otis žudi za njom, dok se prilagođava na to da nije jedino dete kod kuće ili jedini terapeut u kampusu…“, zvaničan je sinopsis finalne sezone

Netflix filmovi

Love Again

Romantična komedija s Prijankom Čoprom Džonas i Semom Hjuanom pojaviće se na Netfliksu 2. septembra.

Radnja prati Miru Rej koja, tugujući za svojim pokojnim verenikom, šalje poruku na njegov stari broj mobilnog, ne znajući da je to sad Robov broj.

Novinar Rob dirnut je njenim porukama. Rob ima zadatak da napiše profil megazvezde Selin Dion, koja samu sebe glumi u ovom filmu, te od nje traži pomoć kako da zapravo upozna Miru i osvoji njeno srce.

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Preživeli, uzbunjivači i stručnjaci pričaju o decenijama dugom zataškavanju slučajeva seksualnog zlostavljanja izviđača Amerike.

Dokumentarac takođe prati napore uzbunjivača da postignu pravdu protiv onoga što je nekad bila jedna od najomiljenijih i najpouzdanijih američkih institucija, a stiže 6. septembra.

Love at First Sight

Adaptiran prema romanu Dženifer E. Smit, ljubavni film prikazuje dvoje mladih ljudi koji se zaljubljuju na noćnom letu između Njujorka i Londona. Romantični film dolazi na Netflix sredinom meseca, 15. septembra.

Spy Kids: Armageddon

Ovaj porodični film stiže 22. septembra.

„Kada deca najvećih svetskih tajnih agenata nesvesno pomognu moćnom programeru igrica da oslobodi računarski virus koji mu daje kontrolu nad svom tehnologijom, i sami moraju da postanu špijuni kako bi spasili svoje roditelje i svet“, glasi opis filma.

Uloge imaju Đina Rodrigez, Zakari Levi, Everli Karganila, Konor Esterson i drugi.

The Wonderful Story of Henry Sugar

https://www.youtube.com/watch?v=kAg7oz6LXKw

Pred sam kraj meseca, 27. septembra, stiže film Vesa Andersona, koji će prvo biti prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji.

Radnja filma nije puno poznata javnosti, ali je poznato da govori o bogatašu koji saznaje za gurua koji može videti bez očiju, a zatim kreće u ovladavanje veštinama varanja u kockanju.

Nowhere

Španski film u kojem glavne uloge imaju Ana Kastiljo i Tamar Novas stiže 29. septembra na Netflix.

Govori o trudnoj ženi koja pobegne iz svoje pretrpane i nemilosrdne domovine, ali nzini problemi nastavljaju se kada sama ostane na moru s ograničenim resursima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari