Dizni najavio bogat program za narednu godinu, pogledajte trejler za nove sezone serija „The Mandalorian", „Loki" i još puno drugih 1Foto: Youtube Printscreen/Disney Plus

Kraj godine je iza ugla, a Dizni je rešio da prikaže bogatu ponudu novih serija i novih sezona popularnih serija kroz jedan kratak trejler koji traje taman toliko da nam zagolica maštu i poveća interesovanje.

Glavne tačke trejlera obuhvataju drugu sezonu serije Loki, treću sezonu serije The Mandalorian, prvu najavu serije Secret Invasion, prve kadrove serije Ahsoka, dugometražnu crtanu seriju Win or Lose i novu igranu adaptaciju Peter Pan & Wendy.

Za drugu sezonu serije Loki zna se da je režiraju Džastin Benson i Aron Murhed, koji su nedavno bili zaduženi za seriju Moon Knight. Osim Toma Hidlstona i Ovena Vilsona, vraćaju se i Sofija di Martino, Gugu Mbata-Ro i Vunmi Mosaku.

Zanimljivo je da ćemo videti novu verziju priče o Petru Panu, za koju je zadužen reditelj Dejvid Loueri, poznat po radu na filmovima Pete’s Dragon i The Green Knight, tako da mu fantastične priče nisu strane.

Za mnoge je treća sezona Mandalorijanca najiščekivanija jer, kao što oni koji su gledali The Book of Bobba Fett znaju, Din Đarin i Grogu ponovo zajedno idu u nove avanture.

Izvor: Coming Soon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari