Đuričko u podkastu Berta Krajšera otkrio zašto se odselio u Ameriku (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „Dodao je i da se malo zasitio Srbije gde je već mogao da radi šta god želi“

    Pa teško da si ti , s takvim „talentom“ , mogao da radiš šta god želiš. Nisi Dugalić tj glumac si za goofy uloge.

  2. Pa to što „svi momci izgledaju kao da su izašli iz MMA borbi, a sve devojke kao supermodeli“ (na mestima gde se ovaj kretao) samo dokazuje svu odvratnost i prljavštinu tog mesta, jer takve kreature teško da se mogu sresti na normalnim mestima u tolikom broju, na primer na mestima kao što je Skandinavija, ili bilo gde u Evropi gde nije propalo i odvratno mesto gde „ljudi“ sebe vide kao meso. To uopšte nije normalno. Bilo gde u Evropi i u Americi na ulicama su normalni slučajni prolaznici, obično odeveni i nenafrakani, a to je samo na tom mestu zla nenormalno postalo normalno, pa rade to što rade. Đubre obično i štroka. I samo fali još jeedan koji će to nakaradno stanje veličati, pored sto miliona domaćih majmuna (oni sene zuovu patriotama) u toj odvratnoj zemlji koji rade isto.

    Nego, šta kaže ovaj o parkiranju ko gde stigne, o bacanju po ulicama i pljuvanju, o ulaženju preko reda i dranju, o strahovitoj nekulturi u svemu, o tome što većina degenerisanih koji tu prljaju taj deo Evrope podržava putlerovo rušenje Ukrajine, o tome što većina tu čak i ne osuđuje popove koji pozivaju na ubistva različitih i popove pedofile koji siluju decu pa predsednik urgira da ih ne osude jer je to navodno „nacionalni interes“ i tako dalje?

    Sve u svemu, sve je ovo na kraju obično sranje, koje je ovaj prosipao iz kurtazije, jer je to kod Amera običaj, ama ovaj tejst je mogao bez te jedne rečenice, i tada taj kraj teksta ne bi bio neverovatno iritantan, kao što jeste, a tekst ne bi izgubio ništa.

  3. Ajde?(14. avgusta 2022. u 17.28)
    Ala je tebi dobro, kao da te je covek ubo u oko. Na pozitivan komentar o lepoti koji i sam priznajes da je istinit ti okreces sliku, krivis pogled pa to je paranoja, sizofrenija, sta vec. Kakve te Finske i Norveske spopale, Putleri, parkinzi i sta vec ne. Amer dao jedan pozitivan komentar i to je to. Probaj nesto za smirenje da uzmes, da se neka eksplozija ne desi.

  4. A malo je pogurala i tetka Jolie. Tu ulogu Srpskog silovatelja je bila ponudjema prvo pokojnom Glogovcu koju je on naravno odbio. Nosati je prihvatio oberucke. Nije se on zasitio Srbije vec pljuvacine zbog sramne uloge.

  5. Ajde? 14. avgusta 2022. u 17.28
    Auuuuuuu ti si ozbiljno poremećen ako je to što si napisao sve što vidiš. Pa nema mesta na svetu koje bi tvoje poimanje „normalnosti“ zadovoljilo. Nije lako biti ti, ne bio niko u tvojoj koži. Do podne mrziš sebe a od podne ceo svet. Mislim da ti treba pomoć.

  6. Ajde?
    Duboka depresija!!! Pothitno stručnjaku da se javiš inače ces ići uskoro i gaziti sve pred sobom!
    Neverovatno je koliko smo dozvolili da nas okupira ono što ne valja u ovoj zemlji da i na lepe i afirmativne stvari, mi I dalje drobi mo o ružnim! Zaposednut, negativan, iskompleksiran, ispran od svake lepote narod! Eto to smo postali!
    Hvala Đuričku na fenomenalnoj ulozi!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.