Dokumentarni film o Žarku Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Šta je to naspram „umetničke vizije“ Lazara Ristovskog o našem velikanu (PU!) Petru I koju će nam doneti Ristovski junior. K’o Bajići, bože mi oprosti.

    1. Са нестрпљењем чекам да погледам филм о Жарку Зрењанину. Посебно ме занима како је обрађено силовање ћерке антифашистичког сарадника који је скривао Зрењанина.

      1. Dokle seže ljudska zloba, mržnja i pakost!!!! Urazumi se čoveče!

  2. Markuš i Fai bolje da snime film o sopstvenoj ogovornosti u slučaju propasti Jugoremedije i Luxola.Snimili bi oni film i o Hanibalu Lektoru kao antifašisti, samo ukoliko je to konjukturno.

  3. Još ovakvih dešavanja, još ovakvih projekcija, da svim sredstvima sateramo fašiste i njihove ludake u smetlište istorije!
    Živeo Žarko Zrenjanin!
    Živela njegova borba za slobodniji i bolji svet!
    Živela borba protiv revizije istorije i fašizma!!

    1. Znaci da je kralj Petar I bio fasista? Molim te objasni ovu glupost koju si upravo napisao.

  4. Đavoli misle da su svi Bogovi mrtvi pa mogu da rade šta hoće sa Njihovim Predhodnicima, čija ideja nikada neće umreti dok postoji čovečanstvo. Boga nema niti na nebu niti na zemlji ali težnja ka Oboženju su večita Čovekova želja i nastojanja. Đavoli su uvek bili i biće prolazna pojava, čak iako vladaju zna se da će im doći kraj.U Kosmosu sve je isto samo prelazi materija u energiju i obrnuto. Samo Um napreduje.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.