Džejmi FoksDžejmi Foks, foto: EPA-EFE/WARREN TODA

 

Džejmi Foks je svojim fanovima izneo novosti o svom oporavku u svom prvom zvaničnom obraćanju još od njegove hospitalizacije u aprilu zbog zdradvstvenog problema koji je njegova ćerka Korin Foks tada opisala kao „medicinsku komplikaciju“.

U snimku na Instagramu objavljenom 21. jula, popularni američki glumac nije otkrio prirodu ove medicinske komplikacija, ali se osvrnuo na ozbiljnost svog stanja kada je bio u bolnici.

„Ne mogu ni da počnem da vam govorim dokle me je to odvelo i kako me je vratilo. Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikada, nikada neću proći“, rekao je Foks, zahvalivši se fanovima na njihovim molitvama i porukama podrške.

Objasnio je zašto je trebalo toliko vremena da ga obožavaoci čuju. „Samo nisam želeo da me vidite takvog. Želim da me vidite kako se smejem, kako se dobro zabavljam, šalim, snimam film ili seriju. Samo nisam želeo da me vidite sa cevima koje izlaze iz mene i počnete da razmišljate da li ću se izvući ili ne“, rekao je Foks u svom obraćanju.

Foks je osporio glasine da ga je njegov zdravstveni problem učinio paralizovanim i slepim.

„Ali bio sam u paklu i izbavio sam se odatle“, dodala je zvezda filma „Đangova osveta“.

Foks je pohvalio svoju ćerku Korin, kao i svoju sestru Diondru Dikson, jer su njegovu borbu s zdravstvenim problemom i oporavak držale u tajnosti.

„Nisu dozvolili da bilo šta dođe u javnost. One su me zaštitile“, rekao je on.

Foks je na kraju kroz suze poručio fanovima: „Samo želim da kažem da vas sve volim i cenim svu ljubav koju ste mi uputili“. Video poruku je završio s rečenicom: „Vraćam se“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari