džeremi rener robert dauni džuniorFoto: EPA/PAUL BUCK

Džeremi Rener pohvalio je kolegu i prijatelja Roberta Daunija Džuniora da mu je posvećivao puno pažnje tokom oporavka od nezgode.

Da podsetimo, Džeremi Rener je preživeo nesreću sa vozilom za čišćenje snega, koje mu je slomilo više od 30 kostiju oko prošle Nove godine.

Sada je u intervjuu za magazin People rekao da mu je Dauni u periodu oporavka uz pomoć smisla za humor pružao podršku i motivaciju.

„Rekao bi nešto poput ‘Brate, najvažnije je da izgledaš dobro. Nije važno kako se osećaš, sve dok izgledaš dobro, to je bitno’. Dugo smo razgovarali preko aplikacije FaceTime, kao da smo u vezi ili tako nešto“, rekao je Rener.

Džeremi Rener je dva puta nominovan za Oskara

Dodao je i da je Dauni obožavatelj njegove serije Mayor of Kingstown, čije dve sezone su emitovane pre nesreće.

Dauni je u šali istakao kako Rener mora da se oporavi kako bi se serija nastavila, a ne završila sa takvim „klifhengerom“.

„Rekao mi je ‘Moraš da se vratiš seriji Mayor, jer moramo da otkrijemo šta se dešava sledeće’. Njegov način motivacije je dirljiv.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ova Daunijeva želja se i ostvarila, jer je Džeremi Rener uspeo da se vrati snimanju nakon godinu dana pauze i produkcija treće sezone počela je u januaru ove godine.

„Prvi dan na setu… nervozan sam danas. Nadam se da će ovo uspeti i da ću ZAISTA izvesti ovo zbog produkcije i, još važnije, fanova“, napisao je Rener 10. januara na Instagramu.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari