Emir Kusturica o Zadruzi: „Džiberski luciferluci Željka Mitrovića“

Ostavite komentar


  1. Nemanja tek sada primetio zadrugu, … ili se sprema za prelet ???

  2. Kusturica, koji decenijama flertuje sa aktuelom srpskim vlastima i fura se na rusofilstvo , konacno je rekao nesto vredno paznje.

  3. Brod tone. Živuljke begaju. Ovaj opet trenira da prepliva, pa da preleti na drugu stranu. Već se preporučuje novoj hegemoniji.

  4. Ma sta kazes, Kusturice. A gde si bio svih ovih godina? Ugodno smesten uz skute Vučića i Dodika nisi primećivao ni Zadrugu, ni Parove ni Čirilicu ni bilo šta slićno. Ni Dodikov primitivizam ni Vočićev apsulutizam. Sad si izgleda namirisao neke nove snage pa bi da pridješ malo blize. Mozda bude neke koristi.

  5. Kustirica je veliki mislilac,umetnik ,stvaralac koji treba da se sasluša jer nam u Srbiji trebaju promisli mudrih ljudi.

  6. U pravu ste g.din. emire! Mitrović može sve i zadrugu i da ide sa vučićem u vojni objekat u Nikincima gde ne idu civili! Njih dvojica su veliki pajtaši za koje zakon ne postoji!

  7. Emire ,daj konačno ,kritiku na primitivizam Milorada Dodika.
    Emire ,ti si sa Dodikom,pljačkao nas Srbe u Republici Srpskoj.
    Kaliko si para smuljao prilikom gradnje Andrić grada???

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.