Glumac Bojan Dimitrijević o izjavi Manojlovića: Zar ja da ocenjujem kolege koje očigledno žive fenomenalno jer podržavaju ovu vlast

Reagovanja na poređenje Predraga Mikija Manojlovića - da je predsednik Vučić za našu političku scenu kao De Gol

Ostavite komentar


  1. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a kakva nam je opozicija nije ni čudo sto poznatom i uvaženom glumcu Vučić liči na De Gola.

  2. Pa ja sam prokomentarisao da bi, ako je Vučić De Gol, onda bi Miki mogao da bude Fernandel (poznati francuski komičar), međutim, nije mi objavljen komentar.

  3. Ne potcenjujte se, Bojane, vi ste fantastičan glumac. Kao i mnoge vaše kolege. Kao što su i mnogi reditelji. Mnogo ste bolji od pomenute trojice i bićete još bolji jer vam slava nije udarila u glavu i niste sujetni. A njih neka… Neka stagniraju.

  4. Razumem umetnika ali… Nije tibetanska ali mudrost jeste „ili si deo rešenja ili si deo problema“. Na Mikija Mausa ne treba trošiti reči. Pre ili kasnije, zastaće mu ta jagoda u grlu.

  5. Ostali smo uskraceni za informaciju sta je konkretno Miki Manojlovic dobio od Vucica da hvali njegovu politiku.

  6. Bravo Bojane, svaka čast na izjavi, svako treba da se bavi svojim poslo a institucija poltrona kod nas nije ništa novo.

  7. Pa de Gol je predao Alžir, i u njegovo vreme počela invazija pardon migracija Arapa u Francusku. Realno poređenje…

  8. Moj Leskovcanin. Ponosan sam na njega. Steta, nije iz Bosne ili Crne Gore, bio bi „popularniji“.

  9. Zna se ona narodna: „Muž je glava porodice, a žena vrat. Kuda vrat okrene tamo ide i glava“.

  10. Svaka čast Bojane.
    Treba se otkačiti od onih što kroz blato hoće da te provlače.
    I onih sa jedne kao i onih sa „druge“ strane.
    Današnja supruga a nekada devojčurak radila u bifeu na snimanju neke serije ( u Zemunu negde ) …
    Hvalila te još tada kao dobrog čoveka.
    Svako dobro.

  11. Druže miki, što se mene tiče, završio si svoju umetničku karijeru… pa i sportsku.

  12. Bravo za Bojana, veliki glumac i veliki čovek i uvek na pravoj strani, daleko od vlasti. A što se tiče Mnaojlovića i Ristovskog, oni mogu samo da mu zavide, na ljudskosti i dostojanstvu, ako uopšte znaju šta to znači.

  13. Jao kako vas boli izjava Mikija Manojlovića. Verovatno je primitivan i glup jer ne misli kao vi. Bojan Dimitrijević je izuzetan glumac,očigledno pametniji nego što ste očekivali

  14. Svaka cast Bojanu za komentare!!!! Mnoge poznate licnosti imaju misljenje kao on Ali ne smeju da ih iznesu

  15. Znaci Bojan bi bolje živeo da je na vlasti neko iz Žute opozicije. A to sto je za vreme te vlasti narod ostajao bez posla i osnovnih uslova za život nije bilo briga Bojana i još neke naše glumce kojima je sve bilo potaman. Neka se malo stope ova gospoda.

  16. Ako je Vučić kao De Gol onda samo podatak da je De Gol dao nezavisnost Alžiru znači Vučić prizna Kosovo i to je to…

  17. Zasto napadate Manojlovica? Covek ima pravo da misli kako hoće. Mozete se slagati sa njim ili ne, ali zasto ga vređate?

  18. Mikiju niste ni do kolena i zašto vas istina vredna i vi kad ste bili na vlasti narodu je bilo mnogo lepo zato narod i glasa za vas.

  19. Bojane Dimitrijevicu, po godinama bih rekla da ste odavno glumac, objanite nam pa kako to da sira publika bas za vreme vladavine Vucica sazna za vas kao umetnika. Gde ste bili pre, slabo smo vas vidjali da bi vas zapazili. I da vam kazem ove glumce sto ste nabrojali, nezive dobro od ove vlasti vec od dugogodisnjeg rada. A sto se tice Danasa, neprovlacite coveka kroz blato samo zato sto drugacije misli. Ima pravo na to. Emisija je bila mucna. Da Miljkovicka celo vreme napada gosta, da ga preslisava, vredja, samo sto nije rekla da laze i to sve radi toga sto podrzava Vucica. Ima li negde granice toj patoloskoj mrznji na N1 i NovaS. Trebao je da ustane i ode.

  20. ….to reče Miki Manojlović „Tihi“, nekada podržavalac Tita i Partije, pa onda sledećeg…itd. Manojlović je podržavalac svake vlasti pa samim tim njegovo mišljenje je nevažno, neka se Predsednik ne uvredi.

  21. Vi svojim izjavama treba da budete mera velicinama kao sto su Miki i Kusta, u Danasu najbolje da od nikog ne traze misljenje o ovim umetnicima, jer bilo ko sta da kaze o njima govore o svojoj malenkosti!!!

  22. Svaka cast Bojane na istini i pravom rasudjivanju a tebe Miki Manojlovicu treba da bude sramota vise !

  23. Možete da pljujete Mikija, ali on je ziva legenda čitavog Balkana. Jedna institucija. Čovek ima svoje mišljenje i u čemu je stvar?!!?I Dimitdijević, Marković, Kojo i ostali imaju svoje misljenje i to je super. Nisu svi isti. Ali kad vidim ovoj vlasti ko je opozicija, onda se presaberem i kažem da ovaj Miki i ne priča gluposti…Opozicija nam je ravna ne 0,već – 10 ispod 0.Pored njih ovaj će vladati do kraja života i to da se i ne muči u kampanjama. Katastrofa os političke scene

  24. Dragi gospodin Bojan Dimitrijevic je bogatsvo pozorista , grada , svih nas . Sta go da kaze stojim iz njega .

  25. Ма друже није он Де Гол, он ти је више као Ганди, завршио права само није робијао тако

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.