Goran Marković: Ova vlast toliko zatvara krug oko mene, čvrsto su rešili da mi više ne daju da radim

Ostavite komentar


  1. Slažem se da je samo studentima mesto na fakultetima. To znači da nije politici i jednoumlju Gruhonjića. Ako je vic o njegovom imenu, da li je vic i o pravoslavnoj crkvi i zločinačkoj Srbiji? Izgovorite ovakve stavove o i u tkz. demokratskim državama pa ćete videti kako ćete proći.

  2. Dolaze jagode brate ima posla, a dnevnica je odlicno. Ajde više sa kukanjem, ne daju ti da radiiš..

  3. Čovek ima skoro 80 godina i priča o nekom radu. Ima li mladih da im se da prilika i novac iz budzeta,a ne samo nabedjeni.

  4. Ogromno poštovanje za Velikog Gorana Markovića! Vi ste deo naše najlepše prošlosti, kada smo poštovali velike umetnike. Sada mali i jadni vredjaju naše velikane, šta se to dešava sa nama?

  5. Ne razumem, zasto je drzava duzna da ovom coveku da novac za film ukoliko sadrzaj istog nije nikome zanimljiva tema???

  6. O cemu Vi pricate?Umetnik mora biti levicar?Pa kako je Laza Ristovski,jedan od nasih najboljih glumaca desnicar,obzirom na svoje politicko opredeljenje?Znaci li to da on nije dobar glumac ili ….?

  7. Znači dotle smo došli, da branimo ustaše. Pa mi onda branimo i Pavelica, zato oni rehabilituju Stepinca. A Sčongradin reče da je ratni zločinac šešelj proterao hrvate iz vojvodine.

  8. Goran Marković je najbolji jugoslovenski režiser svih vremena, ako se pomnože kvalitet i kvantitet njegovih filmova. On može mobilnim telefonom da snimi film, i biće dobar.

  9. Zaboga da li se u ijednoj drzavi sveta pare dobiju od drzave za snimanje.producenti imaju scenarij nude velikim kompanijama da daju sredstva neki daju zbog reklame a neki za procenat od zarade ako predpostave da ta tema moze da zaintrigira gledaoce.desava se svagde u svetu da film se ne svidi publici.rizik uvek postoji ,puno glumaca svoje pare ulazu u produkciju nadajuci se zaradi.

  10. Gospodine Markoviću…ova se SNS vlast boji kvaliteta …morala..pa
    meti….konkurencije……
    Niste Sami!

  11. Šta je sledeće ,šale o logoru Jasenovac!? Ovde nema države inače bi mnogi ležali u ćorki zbog uvrede države …

Ostavite komentar


Kultura

Fotografkinja Marina Pupavac nagrađena na Belgrade Fashion Week-u 10

Fotografkinja Marina Pupavac nagrađena na Belgrade Fashion Week-u

Kako će videti manekene kroz objektiv, i predstaviti ljubiteljima modne fotografije, znaju samo vrhunski talentovani fotografi, tako da Beogradska nedelja mode tradicionalno podržava mlade talente iz ove oblasti. Prvo mesto konkursa za mlade fotografe BFW Instashot ovoga puta su podelile dve talentovane devojke Mina Gajić i Marina Pupavac, inače fotografkinja N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.