Gradonačelnica Niša uskratila izjavu za dodatak Danasa o Nišvilu

Ostavite komentar


  1. Ljudi na šta vam liči dotična gospođa…kakva gradonačelnica ona je bila i ostala samo obična spikerka dopisnik iz Niš s tim da je sad direktni doušnik izvršilac vlasne službe.

    1. E gosn KALABIĆU, pa daj upristoji se.
      Ne prodje a da ne omalovažavaš, vredjaš, …

      Od kojih ti ono beše.

    2. Rešavaju probleme Valjeva jer ti mnogo znaš o Niškim problemima. Po tebi je najvažnije da blatiš nekog i državu. Put pod noge pa u beli svet gde ti najviše odgovara

  2. Kao sto vidite,sve gori i gori a nikako da dogori .Muka mi je ne od njih vec od naseg naroda,pitam se gde je granica,kada popusta trpilo.A lepojka od starta nogom,daleko ce ta da dogura

  3. Iskreno, ni ja vam je ne bih dao. Očigledno je da ste sa zahtevom došli „danas za sutra“. Krivite vaše novinare, a ne dotičnu, jer je to nepoštovanje tuđeg vremena. Verovatno mislite da ste vi najbitniji na svetu. Jeste lepo što pišete o Nišvilu i uvek rado čitam taj dodatak, kao i što rado čitam „Danas“, ali nemojte se ponašati kao razmaženo dete. Kada mi na poslu, gde pravimo kratkoročne i dugoročne planove, neko uleti sa zadatkom „danas za sutra“, imam pravo da ga odbijem, što uglavnom svi i činimo. Nije problem jednom to uraditi, ali se na taj način ruši koncepcija.

  4. Ako grad Niš nema stručniju ličnost za gradonacelnika onda je ovo početak kraja. Naglašavam, politika me ne interesuje!

    1. Gosn Simo, ti kanda da si nešto zalutao. Pa gradonačelnik je politička funkcija, za koju je potrebna neka afirmisana stručnost, naravno.

    2. Zahtev ‘danas za sutra’?!? Kako se Danas usuđuje da traži da mu veliki gradonačelnici pošalju par rečenica u roku od 24 ili 30 sati? Zar Danas ne razume da čitave službe informisanja koje njihovi kabineti imaju moraju da se bave mnogo prečim stvarima. Recimo, da botuju u radno vreme, i pišu hvalispeve o Predsednik, vlasti, gradonačelnici… Kakav Nišvil, bog s vama

  5. @argh Ti znaš da je zahtev „od danas za sutra“?! Tebi je očigledno? Pa vidi gari, očigledno si prekočio terapiju i sad očigledno prosipaš frustracije po portalima.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.