Gvinet PaltrouFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica Gvinet Paltrou, mada ima samo 51 godinu, već planira penziju i obećava da je nakon prestanka glume „niko više neće videti“.

U novom intervjuu za časopis „Bustle“, glumica je govorila o svojim profesionalnim planovima, koji očigledno neće imati nikakve veze s projektima pred kamerom u budućnosti. „Bukvalno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće videti“, rekla je Paltrou. Umesto na glumu, ona planira da se fokusira na svoj brend „Goop“, koji je aktivan u oblastima lepote, mode, wellnessa, hrane i uređenja doma, prenosi Index.

Između ostalog, Paltrou je na tržište već izbacila predmete poput spreja koji odbija vampire, sveća s mirisom vagine ili vibratora od 10.000 dolara izrađenog od 24-karatnog zlata. Prema njenim rečima, posao joj ide dobro.

Ona uživa da bude „kreativna i inovativna, radi u timu, oduševljiva se novim idejama i planira unapred“. Ali očigledno joj treba više vremena. „U fazi sam u kojoj se osećam kao da su stvari još haotičnije jer sam jako zauzeta. Moj sin i posinak su obojica u srednjoj školi, a ponekad se osećam kao da je školovanje samo po sebi posao s punim radnim vremenom“, rekla je ona.

Paltou s bivšim suprugom Krisom Martinom ima dvoje dece, Epla i Mouzesa. Od 2018. u braku je s američkim scenaristom i rediteljem Bradom Falčukom (52), koji je u brak doveo još dvoje dece.

Paltrou se uglavnom brine o domaćinstvu, međutim, u njenoj kompaniji se takođe „puno toga događa“, tako da se ponekad napreže do krajnjih granica. „Mislila sam da ću se u pedesetima iz nekog razloga smiriti. Uopšte ne znam zašto sam mislila da će se to dogoditi“, rekla je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari