Ukrajinsko ministarstvo kulture napalo HBO zbog izbora Miloša Bikovića za ulogu u 3. sezoni serije „Beli lotus“

Ostavite komentar


  1. Totalni apsurd! Još malo, pa će Naučni Savet Ukrajine tražiti ukidanje Mendeljejevog sistema elemenata jer je dotični bio Rus, a da je živ, možda bi ga Putin odlikovao za dostignuća u nauci. Do skora su krivci bili i Čajkovski, i ruski klasici, pa su ih uredno uklanjali sa muzičkih programa i studija književnost širom sveta.

    Ta paranoja ide predaleko.

  2. da im naše ministarstvo spoljnih poslova odgovori, ali da pozove i ambasadora…

  3. Ili mesto da spašavaju svoj narod i traže rešenje, oni se bave nebulozama, drže drugima predavanja šta treba šta ne da rade, dok kmeče da im drugi šalju novac.

Ostavite komentar


Kultura

remix comix

Kreativna Evropa na delu: Remix Comix Showcase u Novom Sadu

U subotu, 11. maja u 18 časova, u prostoru SKUP-a, (Distrikt, Bulevar Despota Stefana 5) u Novom Sadu biće održan program “Kreativna Evropa na delu: Remix Comix Showcase” posvećen projektu “Remix Comix – stripovi za nasleđe” realizovanom od 2022. do 2024. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.