henri kavilFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Henri Kavil otkrio je da nije fan scena vođenja ljubavi u filmovima i serijama tokom intervjua u podkastu Happy Sad Confused.

Henri Kavil je u ovom podkastu gostovao sa rediteljem Mejtuom Vonom, u čijem novom filmu Argajl tumači ulogu.

On je tada izjavio da je za film ili seriju bolje da ne pokažu te scene i ostave nešto mašti gledalaca.

„Ne razumem ih, nisam fan. Postoje situacije u kojima je scena vođenja ljubavi važna za film, ne samo za gledaoce, ali mislim da ih danas ubacuju prečesto“, rekao je glumac.

„To je ono kada pomislite ‘Da li je ovo zaista neophodno ili su to samo ljudi sa manje odeće na sebi?’. I tada vam bude neprijatno i vidite da tu nema glume i nema efekta na ostatak filma“, dodao je.

Henri Kavil najpoznatiji je po ulogama Supermena i Geralta od Rivije

Objasnio je da je ljudska mašta uvek bolja od onog što može da se vidi na ekranu, tako da su scene golotinje ponekad jeftini način da se popuni prostor.

„Pomislite ‘U redu, šta ovo radi za sam film osim što prikazuje gola tela’. Ja nisam fan toga da se one snimaju“, zavšrio je glumac.

Na sreću za Kavila, on nema gole scene u filmu Argajl, jer u njemu tumači naslovnog špijuna koji je zapravo glavni lik u popularnom serijalu knjiga.

Film prati autorku tog serijala nakon što se upusti u pravu avanturu kada jedna od njenih knjiga otkrije pravi globalni kriminalni sindikat.

Henrija Kavila ćemo uskoro moći da gledamo i u najnovijem filmu Gaja Ričija, smeštenom u Drugi svetski rat.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari