Hju Grant o filmu koji bi najradije izbrisao iz svoje karijere 1Foto CBS / Ferrari / Profimedia

Skoro svaki glumac ima u svojoj karijeri ulogu zbog koje žali, a čini se da ni Hju Grant nije drugačiji. Slavni Englez gostovao je u emisiji The Late Late Show voditelja Džejmsa Kordena, gde je s Krisom Pajnom, s kojim glumi u novom filmu Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, učestvovao u igri Spill Your Guts or Fill Your Guts.

Ideja igre je bila da igrači ili iskreno odgovore na neugodna pitanja ili konzumiraju nešto odvratno kako bi se izvukli od odgovora, piše Index. hr

U jednom trenutku igre Grant je trebalo da navede film koji bi najviše želio „izbrisati“ iz svoje biografije .

Glumac je priznao da ima nekoliko filmova koje je snimio zbog kojih sada žali, iako ise ustručava da ih imenuje jer ne želi zanemariti druge koji su uključeni u te filmove.

„Rado bih rasturio svoju IMDb stranicu, svoj životopis, jer sam se specijalizovao za to da budem loš decenijama. Postao sam bolji. Kao što znate, jedna je stvar reći da sam bio loš, ali ne mogu kritikovati moje divne kolege koji su radili sa mnom na bilo kojem filmu govoreći da je loš, to je moja dilema“, rekao je Grant koji je na kraju ipak naveo film kojim se ne ponosi.

Reč je o Lady and the Highwayman, britanskom TV filmu koji je izvorno emitovan 1989. godine.

Film je romantična avantura u kojoj je Grant glumio uz Liset Entoni, a radnja je smeštena u 17. stoljeće.

Grant je nosio periku i kostim koji ga nije baš oduševljavao, a sugerisao je i da je njegova izvedba u tom filmu bila prilično loša.

„Lady and the Highwayman. Ja sam drumski razbojnik. Trebao bih biti seksi. Niskobudžetan film, loša perika, loš šešir, izgledam kao zamenik Dawg. Kad sam napet, ne znam događa li se ovo drugim glumcima, ali moj glas se digne za dve oktave. Dakle, ja, zamenik Dawg bih iskočio iz drveća kada bi kočija prošla i rekao: ‘Stani i isporuči!’ Loše je, ali izvinjavam se svim svojim divnim kolegama zbog toga“, rekao je Grant, navodi Index. hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari