Hoakin Finiks je glavni junak novog filma autora horora "Nasleđeno zlo" i "Sredina leta" (TREJLER) 1Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Filmski studio A24 odredio je datum izlaska i objavio prvi trejler filma „Beau Is Afraid“, trećeg dugometražnog film reditelja i scenariste Arija Astera, u kome glavnu ulogu ima oskarovac Hoakin Finiks.

U fokusu novog filma reditelja popularnog horora „Hereditary“ je život jednog od najuspešnijih preduzetnika ikada tokom više decenija.

Na početku trejlera možemo videti junaka filma, proćelavog Boa (Finiks) dok s ležaljke posmatra mlađu verziju sebe i svoje majke.

„Tako mi je žao zbog onoga što ti je tvoj tata preneo“, kaže njegova majka još mlađoj verziji Boa u sledećoj sceni i dodaje: „Ali želela sam dete, najveću radost u mom životu.“

Stariji Bo kasnije kaže da planira da poseti svoju majku, ali onda otkrivamo da je nervozan što će morati da putuje do nje u svetu koji „nije bezbedan“. U trejleru se dalje ređaju još neobičnije scene, u kojima vidimo Boa dok beži iz po svemu sudeći psihijatrijske bolnice, biva žrtva saobraćajne nesreće, izbegava metke u mračnoj šumi, a u nekim kadrovima je čak okružen animiranom pozadinom.

Osim Finiksa u ovom intrigantnom filmu glume i Nejtan Lejn, Ejmi Rajan, Stiven Mekinli Henderson, Hejli Skvajers, Kajli Rodžers i Parker Pouzi.

„Beau Is Afraid“ će imati svoju premijeru 21. aprila. Pogledajte u trejleru u produžetku prve objavljene scene iz ove nadrealne horor komedije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari