„Hteo sam da odustanem od filma, a sada je najviše postigao na svetskom tržištu“: Dragan Bjelogrlić o prikazivanju „Čuvara formule“ na festivalu u Pekingu

Ostavite komentar


  1. Pa, nije da nismo imali i mnogo nagrađivanijih i gledanijih filmova. Šta više, rekao bih da su „Čuvari formule“ podbacili i da su očekivanja bila značajno veća.

  2. Nije tačno da se o tom događaju nije ništa znalo. Ja sam kako klinac gledao odličan domaći film o tim akcidentu i čak smo o tome govorili u škoii sa profom fizike. Bjelogrlić je prosečan režiser koji podilazi ljudima slabijeg obrazovanja i domaćicama u zamašćenim kućnim haljinama, medutim preko udbe je ostvario ono što Marković i Šijan ne mogu, iako su oni za njega Felini i Ezenštajn.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.