I pored jake konkurencije, iznenađujuće, ovo je najgledanija Netfliksova serija na svetu 1foto: Netflix promo

Od trnja do zvezda je termin kojim možda najbolje možemo opisati seriju „Manifest“, koja je od početnog mlakog prihvatanja publike, postala najgledanija serija na Netfliksu.

„Manifest“ je prvi put ugledao svetlost dana 2018. godine na televizijskoj mreži NBC, a priča započinje sa grupom stranaca koji završe na istom letu od Jamajke do Njujorka. Avion je tajanstveno sleteo pet godina nakon što je poleteo, a putnici su se za to vreme smatrali mrtvima. Dok pokušavaju integraciju u društvo, putnici doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti i drugih bizarnih stvari.

I dok ste stigli da kažete, „kakva je ovo krađe serije Lost“, treća sezona je završila velikim klifhengerom, a nekoliko dana kasnije, na veliko razočaranje fanova, NBC je otkazao seriju, zbog loše gledanosti.

Po dobrom starom običaju, Netflix se pojavio kao spasitelj i na je kraju preuzeo seriju, prethodno emitujući sve sezone. Pre nekoliko dana objavljen je prvi deo četvrte sezone.

Na službenom Tviter profilu serije potvrđeno je da je ona došla do prvog mesta na globalnoj top listi Netfliksa: „Zvanično, Manifest je serija broj jedan na Netfliksu u celom svetu sa više od 57 miliona sati emitovanja.“

Fanovi su oduševljeni serijom i već traže snimanje nove sezone. Komentari se kreću od „Potpuno zasluženo!“ do „Manifest je najbolja serija ikad.“ tako da ne sumnjamo da će im ova striming platforma uslišiti nedelje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari