Ivana Zečević, Maja Odžaklijevska i Marko Kon pozajmili glasove likovima u uzbudljivoj animiranoj avanturi „Baš super" 1Foto: MegaComFilm promo

Sinhronizacija animirane avanture Baš super (Just super) je završena i pred nama je ostvarenje namenjeno celokupnoj porodici.

U četvrtak, 2. marta u bioskope stiže priča norveškog reditelja Rasmusa Sivertsena, majstora kreativnih crtanih filmova (Solan i Ludvig, U šumi Haki Baki), a za domaću bioskopsku publiku likove će interpretirali: glumica Ivana Zečević, Marko Kon, Maja Odžaklijevska i drugi.

Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga (Ivana Zečević), zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala.

Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Ona mora brzo da reaguje!

O svom liku glumica Zečević ističe: „Hedviga je pre svega šarmantna, bistra i pretalentovana devojčica, U svim nesigurnostima i avanturama ona naizgled povučena ime neku prelepu slobodu, koja mi se najviše svidela. Ona ima njen svet i samo njen u koji razni neprijatelji iako prodorno žele da dospeju, ne uspevaju. Mislim da svi imamo pomalo Hedvige u sebi“.

Ona napominje da će decu privći sjajan humor, predivna animacija, virtuelni svet koji se prožima kroz ceo film i ono ključno, emocija u kojoj se svako od nas može pronaći.

„Poruka roditeljima jeste da slušaju svoju decu i da se rešenja na razne prepreke i porbleme nalaze baš tu, jako blizu, a poruka deci jeste da veruju u sebe i da slušaju svoju intuiciju i da prihvate različitosti i shvate da je kul biti svoj i autentičan.“

Animirani film Baš super prikazan je na upravo završenom 73. Filmskom festivalu u Berlinu gde se našao u takmičarskom programu Generation Kplus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari