Animirani film „Baš super" stiže sa Berlinala u domaće bioskope 1Foto: MegaComFilm promo

Animirani film Baš super (Just Super) našao se u takmičarskom programu Generation Kplus ovogodišnjeg Berlinala, a ubrzo nakon prikazivanja na prestižnom filmskom festivalu sinhronizovana animacija o superherojskoj porodici zaživeće 2. marta na platnima domaćih bioskopa.

Berlinski filmski festival započinje 16. februara svoje 73. izdanje, a jedno od ostvarenja koje će se naći u Generation Kplus takmičarskom programu biće animirana avantura skadinavskog reditelja Rasmusa Sivertsena Baš super, nominovana za nagradu Kristalni medved.

Od norveškog majstora animacije, poznatog po porodičnim crtanim filmovima (Solan i Ludvig, U šumi Haki Baki) stiže motivišuća animacija o superherojstvu, koja će se od 2. marta naći na repertoarima domaćih bioskopa.

Ne morate biti superheroj da biste bili sjajni.

Jedanaestogodišnja devojčica Hedvig, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala.

Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedvig mora brzo da reaguje!

Reditelj Sivertsen ističe da je reč o animacija koja otopljava srca i koja je ujedno zabavna i superherojska priča namenjena celoj porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari