zoran kesićfoto Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Kesić uspeo je u subotu uveče ono što malo kome polazi za rukom – da bude voditelj emisije “24 minuta” na TV Nova S i da istovremeno u, do poslednjeg mesta popunjenoj, mts Dvorani izvede svoj kabare “Pesme i priče”.

– Kad odete kućama vratite TV program unazad i pogledajte emisiju da mi ne padne rejting – kazao je Kesić publici u sali koja se skoro dva sata dobro zabavljala.

Bilo je to prvo beogradsko izvođenje “priredbe”, kako je Kesić naziva, sa kojom je popularni voditelj već gostovao u salama od Amsterdama, preko Čikaga do Sarajeva i Kragujevca.

Uz duhovite priče iz svog života, Kesić je i pevao u pratnji benda “Es pe es”, pa se nekadašnjim Domom sindikata u jednom trenutku začula i pesma “Vučiću, pederu”, u kojoj se, doduše uz istovetan “pridev” pominju i drugi akteri srpske poltičke scene.

Pričao je o svom prvom seksualnom iskustvu, delio publici hiljadu dinara sa svojim likom na novčanici kao vrstu mita da bi mu aplaudirali, objašnjavao šta vam se dogodi kada izađete na naslovnici Srpskog telegrafa pod naslovom “Kesić pljuje sve što je srpsko”, a na kraju je u ulozi lajf kouča čitao pretnje i uvrede koje dobija po društvenim mrežama.

U publici su bili i članovi redakcije Njuz.neta sa kojima pravi emisiju “24 minuta”, a podršku na beogradskoj premijeri dale su mu i kolege sa TV Nova S, iz NIN-a, Danasa i TV N1.

Repriza priredbe “Pesme i priče” je 17. maja na istom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari