Kako bi izgledalo kad bi psihoterapeut pacijentima kazao sve što misli saznaćemo u novoj seriji „Shrinking" 1Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Bil Lorens, poznat kao tvorac voljenih serija Scrubs i Ted Lasso, donosi nam novu seriju pod nazivom Shrinking, u kojoj ćemo videti kako to izgleda kad psihoteapeut bez filtera kaže sve pacijentima.

Stigao je prvi trejler za seriju koja prati Džimija, psihoterapeuta koji se oporavlja od smrti supruge i pokušava da istovremeno bude tu za svoje pacijente, kojima je potreban.

Kada slučajno jednoj pacijentkinji kaže ono što nije hteo, a to donese pozitivan ishod, Džimi odlučuje da je najbolji način da pomogne ljudima tako što će im reći sve što misli, iskreno.

On počinje da zanemaruje svoju obuku i kreće da se meša direktno u živote svojih pacijenata, što će naravno imati posledice i po njih i po njega.

Glavnu ulogu tumači Džejson Sigel, a tu su još i Harison Ford, Džesika Vilijams, Krista Miler, Luk Teni, Lukita Maksvel i Majkl Juri. Sigel je ujedno i tvorac serije uz Bila Lorensa i Breta Goldstina.

Prve dve epizode serije Shrinking stižu na platformu Apple TV+ 27. januara, a sezona će imati ukupno deset epizoda.

Izvor: Indiewire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari