Otkazan koncert benda Kolja i Grobovlasnici zakazan za 20. decembar, evo i razloga

Ostavite komentar


  1. Sto se stifis za Kolju stidi se ti sam sebe, sta hices da kazes, za koga si ti za pljackatire, izdajnike i nistavdzije.

  2. Oduvek je delovao da nosi nešto pokvareno u sebi. Samo mu je Čorba bio zlatan i na tome mu hvala.

  3. Bend mu se raspada, a glavni dobavljač gudre uhapšen na Jahorini.
    I šta će sad!

  4. Medju poslednjima od kojih bi ocekivao nesto tako.
    Kako mozes da budes rock i slihtara u isto vreme.

  5. Eto ti srpske „elite“. Kako kako je lepo iz fotelje pljuvati po čoveku koji je jedinstven na ovim prostorima. A do juče „Kolja legendo“ Stvarno lekcija iz kulture i demokratije. „Samo moje mišljenje je ispravno“ Žalosno.

  6. Da li mozemo da pretpostavimo da je covek iz ubedjenja uz vlast. Mozda nema nista od svega ovoga, mozda previse gleda tv. Buduci da mi deluje kao inteligentan lik verujem da je bio svestan da ce ga se urbana populacija odreći. Svako koga hejtuju meni postaje ok….Da je u pitanju neki eksperiment. Videcemo. Na kraju krajeva čemu inkvizicija prema nekom ko još uvek nije ništa zgrabio i nelegalno prisvojio .

  7. Ovo je jako tužno, ali je i jedini ispravan stav Grobovlasnika. Koliko god mi se gadio Cansel pokret u Americi došlo je vreme da postane realnost i kod nas.

  8. Људи да ли је могуће да смо дошли до толике поделе у народу?! И ја сам био разочаран када сам видео да је потписао и Јокић, али зар треба да се мрзимо међусобно?! Ако је тако, онда је свеједно ко је на власти, докле год се ми као друштво не слажемо!

  9. Prekininite više da delite Srbe prema političkom opredeljenju. Zar nije dosta više, jel moguće da svako ima pravo da bira da li želi da bude gej ili ne, da li je muško ili žensko i to se lagano toleriše, ali politička opredeljenja ne. Pa hajde onda svi da se lepo podelimo na četnike i partizane na osnovu naših predaka, da vidimo dokle će da ide taj haos?!

  10. Meni su Đilas i Vučić isto. Isto mi je i za vreme Đilasa bilo, kao i sada za vreme Vučića. Tako da… malo ste se zaneli u političkim podelama…

  11. Dakle, na prvom mestu lične ambicije. Boli ga uvo za najbliže saradnike i prijatelje. Naravno sa su ljudi razočarani i ljuti.

  12. Gotovo nikad ne pustite moj komentar, iako sam uvek uljudan, ali zeleo bih da Tamari kazem zasto je ovo sa Grobovlasnicima itekako vazno za Srbiju: ovo je moralni gest, protivljenje nekome ko se ulaguje vladaru, Grobovlasnike njihov stav kosta, nece zaraditi novac na koncertu, ali im je vazno sa kim sviraju, ako se ne slazu kad je rec o dobru i zlu, a jeste o tome kod nas rec, onda se odricu koncerta i benda ako ima takvog clana

  13. Bravo za članove benda a bruka za Kolju.
    Sa nekim ljudima ni na sra..e a ne u bendu.

  14. Podrska clanovima benda koji su odlucili da ne nastupaju sa potpisnikom lis podrske Aleksandru Vucicu.Moji prijatelji i ja smo cim smo saznali za potpisivanje podrske odlucili da ne posetimo koncert .

  15. Kolja Pejaković , još jedna srpska prodana korumpirana duša .Od sada neka snima sa lazarom Koliševskim ono što poštena i moralna Srbija neće gledati , a ja sigurno , pa makar bilo za Oskara .

  16. Sta reci…njegov izbor,voleo bih da obrazlozi zbog cega mu to treba, ako je novac onda mi je jasno,da je mlad pa zaveden shvatio bi, kad poraste i postane covek pravdace to ne svoj nacin,ali nije jedini

  17. E ovde se vidi tko ti je prijatelj i kolika je DEMOKRATIJA, Kolja je na dobitku, takvi prijatelji mu i ne trebaju, sramota od ostatka benda.

  18. Vas komentar „Čekam demanti ove vesti“ … je ubedljivo najbolji – esencija : ako NE mislim kao Vi onda sam Gjubre (napisa jedan komentator). O, farisejstvu „najblizih“…zao mi je „benda“, rokeri, a staljinisti. Sloboda i liberalna demokratija znaci da SVAKO ima pravo na stav, misljenje, odluku, politicki angazman, nezavisno i autonomno. Tesko zemlji kada se zbog toga baca anatema od „najblizih“

  19. Свака част Коља.Наћи ћеш ти музичаре,ови су свакако потрошна роба .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.