Kosovskih “55 gej nijansi” uskoro u La Mami

Jeton Nerizaj, kosovski reditelj pred put u Njujork

Ostavite komentar


  1. Kad jedan zvanicnik jednog ministarstva pravde poziva na ubistvo u Evropi onda je jasno dokle se doticna „drzava“ emancipovala.Ne bih nikako zeleo da se ovo shvati velikosrpski jer ni mi nismo bolji kad jedan ministar dozvoljava sebi takve primitivne komentare o premijerki pa kakva god ona bila u poslovnom pogledu jer je ni ja ne cenim. Ali postoji granica koja na primitivnom Balkanu prelazi sve nijanse od belog do crnog!

Ostavite komentar


Kultura

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji "Filmski krugovi" Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države? 10

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji „Filmski krugovi“ Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države?

U selekciji "Filmski krugovi" u okviru Sterijinog pozorja u Novom Sadu biće prikazano šest filmova sa prostora bivše Jugoslavije. El Shatt – nacrt za utopiju (Ivan Ramljak), Jedna žena, jedan vek (Želimir Žilnik), Dosije: Labudović – Nesvrstani (Mila Turajlić), Tvornice radnicima (Srđan Kovačević), Pomračenje (Nataša Urban) i Koreni (Tea Kovač).

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.