Let 3 konačno otkrio koja je poruka pesme Mama ŠČ 1foto: Printscreen/YouTube/HRT Dora

Let 3 napokon je razotkrio misteriju kojim se mnogi bave posljednjih dana – o čemu govori Mama ŠČ.

Mrle i Prlja su u razgovoru za In Magazin naveli koja je poruka njihove pesme koja je uverljivo odnela pobedu na Dori i izazvala brojne reakcije u Hrvatskoj, ali i svetu, prenosi Index. hr

„Naša poruka je neka rat stane i neka bude puno ljubavi i mira. To je jedina poruka koju mi imamo i nosimo u srcu i u duši svojoj i to želimo preneti svima. Mi mislimo da svako mora imati pravo na svoje opredeljenje, dom, na izbor. Eto, to je ideja“, objasnili su njih dvojica.

Najviše se brinu zbog visokih potpetica

Letovci su dodali i kako se ne opterećuju ni sa čim, a najmanje komentarima da ih zbog političkih konotacija treba diskvalifikovati. Izjavili su da ih muči samo jedna stvar – cipele. Zbog visokih potpetica koje su uveli u svoj stajling navode da su „upitni njihovi nadolazeći koncerti“.

„Niko nas više ne zove jer su se sad malo uplašili hoćemo li sad doći s cipelama ili bez. Jer sad imamo ove cipele s visokom petom i jesu li sad pozornice otporne na takve cipele… Ja nisam sad obukao… Evo, ja jesam… Zato sam ja niži! Jesu li sad pozornice otporne? I sad rade posebne pozornice za te naše cipele i zato su sad svi malo stali! Razumeš?“ ispričali su Mrle i Prlja.

Let 3 na kladionicama skočio za 14 mesta

Hrvatska godinama nije bolje stajala na evrovizijskim kladionicama. Let 3 je četiri dana nakon pobede gurnuo Hrvatsku s 29. na 15. mesto evrovizijskih kladionica te se Hrvatskoj, za sada, smeši finale Eurosonga ako rezultati budu odgovarali predviđanjima kladioničara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari